Vatten under bron

 

Det är väldigt länge sedan jag skrev något i denna blogg nu. Minns knappt allt som hänt sedan dess om jag ska vara ärlig. Dagar och nätter har kommit och gått, mindre roliga saker har hänt (ländryggproblem och bråkande tinnitusöron m.m.) men framförallt mycket roligt! Dels har jag varit på fler retreater, reste till Island hösten förra året, men jag kom också in på det Hälsopedagogiska Programmet hösten 2012 på Högskolan i Gävle (HiG). Har om jag ska vara ärlig än så länge gått över förväntan med studierna! Klassen är jättebra, lärarna över lag också! Vår höstnollning 2012 var jätteskoj! =) Trivs verkligen med studierna även om det givetvis ibland är tungt med väldigt mycket som ska läsas. Är vice ordförande/sekreterare i vår studentförening och har inte jobbat på min ’forna’ arbetsplats sedan studierna började (förutom i somras); känner att jag vill fokusera på studierna och studentlivet.

 

Vad mera då? Jag och en nära vän har haft ett black metal-musikprojekt av och till sedan 2004 kallat In My Embrace. I år blev debut-EPn färdig och vi är i färd med att diskutera lite med skivbolag. Får se vad som händer på den fronten, men 2 låtar finns på Soundcloud iaf plus att vi har en facebook. Har även spelat in gitarrsolon till 3 skivor varav två är utgivna (finns t.ex. på Spotify, iTunes och i handeln). Planet Rain jag spelade med förr innan min tinnitus blev värre släppte en skiva maj 2012 där jag skrev och spelar första solot på låt 7 (har också spelat in en melodislinga/solo på en skiva de släpper februari 2014) samt lagt ett gitarrsolo på Rumthurs-skivan Svartnar släppt 2010 (också där låt 7 och på en cover), vilket jag kanske nämnt förr iofs.

 

Jag har provat skärmflygning som jag fick i födelsedagspresent av en nära kompis när jag fyllde 30. Sköt på att använda presentkortet intill deadline för att det skulle gå ut, men augusti detta år blev det av en solig varm dag. Ren och skär adrenalin med känslan att ’detta är ju ganska dumt egentligen’. Riktigt fräsigt och läskigt iaf! =)

 

Annars då? Känner mig ganska sluten. Har varit dålig på att spela gitarr senaste åren, skriver inte låttexter heller som förr var min kanal för att ventilera tankar och känslor. Har liksom tappat det på något vis. Känner att jag börjat gå in i ett vemod också, förmodar det beror på höstens och vinterns mörker. Sken upp idag nästan i kapp med solen, var +12 grader och blå himmel så blev en promenad i Hemlingby naturområde med en nära vän samt att fika på Erikshjälpen efter att ha inlämnat lite kläder. Det var då. Just här och nu känner jag mig nog ledsen. Fast det är en okej känsla det också, jag behöver få utlopp för alla känslor så jag inte stänger något inne. Dystert är det iaf. MEN, det är en ny dag imorgon! Funderar faktiskt på att gå och sova, känner ändå att denna dag inte ger så mycket mer iaf! Förmodligen dröjer det länge innan jag skriver något igen, men det återstår att se. Godnatt världen, syns imorgon!


RSS 2.0